2023 tarieven

Onze advocaten

Mr. H.H. (Helen) Jansen

Mr. H.H. (Helen) Jansen is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie deed zij praktijkervaring op binnen de advocatuur. Sinds 2016 is zij advocaat. Voor de start van Jansen Mulder Advocaten was zij werkzaam bij een regionaal kantoor op de Veluwe.
Als advocaat houdt zij zich bezig met het strafrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en huurrecht. Door haar ervaring in de advocatuur weet Helen hoe zij de belangen van haar cliënt het beste kan behartigen en hoe zij het maximaal haalbare resultaat uit een zaak kan halen. Zij is toegankelijk, klantgericht en deskundig. Zij staat voor de advocatuur anno nu.

Mr. C.E. (Carmen) Mulder

Mr. C.E. (Carmen) Mulder is in 2011 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de masters privaatrecht en bedrijfsrecht. Na het afronden van haar studie is Carmen in 2012 beëdigd als advocaat. Na haar beëdiging als advocaat is zij werkzaam geweest bij twee regionale advocatenkantoren op de Veluwe. Sinds 2012 heeft Carmen ruimschoots (proces)ervaring opgedaan in de advocatuur en heeft zij geprocedeerd bij diverse rechtbanken en gerechtshoven.

Carmen is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het strafrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht. Bij al deze specialisaties speelt de (emotionele en/of psychische) kwetsbaarheid van de cliënt een grote rol. Carmen kan hier met haar betrokkenheid en empathie goed mee omgaan. Daarnaast is zij resultaatgericht en nauwkeurig.

belafspraak