2023 advocaten2 mobile

Onze advocaten

Mr. H.H. (Helen) Jansen

Ik ben Helen Jansen, een gedreven, ondernemende advocaat. Ik heb brede ervaring in het adviseren en procederen in o.a. het arbeidsrecht, huurrecht en het overige civiele recht, waarbij je kunt denken aan geschillen over contracten en het incasseren van geldvorderingen.

Als telg van een echte ondernemersfamilie wist ik al snel dat ik hard moest werken en het beste uit mijzelf moest halen. Ik ben rechten gaan studeren in Utrecht en heb de master privaatrecht behaald. Tijdens mijn studie deed ik al ervaring op in het arbeidsrecht en kort na mijn studie ben ik beëdigd als advocaat (2016). Inmiddels span ik mij als advocaat – samen met mijn cliënt(e) – volledig in om het beste uit onze zaak te halen.

Mr. C.E. (Carmen) Mulder

Ik ben Carmen Mulder, een betrokken en empathische advocaat. Mijn focus ligt op het personen- en familierecht. Daarbij moet je onder meer denken aan echtscheidingen, omgangs- en gezagskwesties, alimentatiezaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Binnen dit rechtsgebied heb ik jarenlange ervaring met bemiddelen en – indien nodig – procederen.

Mijn studie rechten volgde ik aan de Rijksuniversiteit in Groningen en na het behalen van twee masters ben ik in 2012 beëdigd als advocaat. Ik help mijn cliënt(e) graag in een veelal zware periode van zijn of haar leven. Ik heb daarbij niet alleen hart voor de zaak, maar óók hart voor mijn cliënt(e).

belafspraak